11 de març del 2011

Ens falten al respecte

Una mostra clara de la inoperància i inactivitat de l’equip de govern actual de UPM-ERC n’és la durada i contingut dels plens municipals.

Passades cinc setmanes des de  l’últim ple municipal,  és increïble que un ajuntament com el de Torroella de Montgrí – l’Estartit, a aquestes alçades de legislatura,  tingui només 7 temes menors per portar al ple, i d’aquests només dos siguin de votació tots els altres de donar comptes.

Això és la mostra més palpable de la inoperància, la manca de diàleg i la nul·la acció de govern de l’equip de UPM-ERC liderat pel Sr. Josep Ma. Rufí, que a més de no fer res des de el punt de vista del govern municipal ha buidat de contingut els plens de la corporació. I ho ha fet pels seus interessos polítics i personals, ja que es troba en franca minoria en front els seus companys de govern de UPM, i que de ben segur si no governés a base de decrets d’alcaldia tindria seriosos problemes per acabar l’actual  legislatura. 

Un ple de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Estartit no pot durar 18 minuts des de el començament  fins als precs i preguntes com ha passat aquest passat ple del dijous 10 de Març, aquesta actitud i deixadesa és un insult al municipi, a la seva gent i al sentit d’un govern democràtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada