17 de març del 2011

Sóm un municipi milionari ?

Aquest dissabte 19 de març el Sr. Josep Mª Rufi, Alcalde de Torroella de Montgrí - L’Estartit, mostra a les entitats l’estat de les obres del seu fastuós ESPAI TER.

En un moment en el que hi ha molts vilatans a l’atur, d’altres que veuen perillar molt seriosament el seu lloc de treball, i tots plegats amb seriosos problemes econòmics, el Sr. Rufí es gasta 6 MILIONS en un edifici. Que si be és necessari ( mai ho hem negat ) està molt clar que ara no toca, no es el moment ni tampoc cal tanta majestuositat. Tenim altres prioritats abans, la nostra gent, el nostre poble te problemes molt més importants per atendre i resoldre.

Aquest edifici costarà al poble més de 300.000 Euros a l’any per mantenir-lo, total per fer-hi el sopar de la festa major, part de la fira de sant Andreu i si tal com diu el Sr. Rufí,  s’hi volen fer concerts de música del Festival d’estiu, ens hi haurem gastar 2 milions d’euros més, o sia en total quants dies d’activitat l’any?, quant costarà cada activitat a l’Espai Ter?. Amb els diners que ha costat i costarà quants llocs de treball s’haurien creat ?, si us plau, penseu-hi.

Ells no ho han fet mai, ara a març del 2011 amb l’obra mig acabada, i després de fer reunions amb “algunes” entitats per preguntar-los que fer-ne, es gasten 20.000 € en un estudi, perquè uns tècnics ens diguin què en podem fer. Increïble.

No oblideu que el dissabte 19 és el sant del Sr. Josep Mª Rufí, per això,  ell espera que tothom que hi vagi a  veure la gran obra que ha fet pagant el poble el feliciti, nosaltres el felicitarem pel seu sant, hi prou, felicitar-lo per l’Espai Ter no toca.................


1 comentari:

  1. Viti, he trobat el teu blog. Molt be.
    He vist que encara no tens ni comentaris als escrits ni tens molts seguidors.
    Doncs, ara ja tens un.
    Fins aviat,

    Wally.

    ResponElimina