30 de març del 2011

Quatre anys...

Ara fa quatre anys vàrem encetar l’actual legislatura Municipal, i un cop consumat el pacte de govern (o desgovern) d’ERM-UPM, des del grup de CiU vàrem oferir la nostra col·laboració per tal d’aportar idees, opinions... en definitiva treballar, encara que fos des de l’oposició,  per a i en favor del nostre municipi.
L’equip de govern en cap moment ha acceptat aquest oferiment, sempre amb el mateix argument: que fem demagògia.
Tot i el rebuig de l’equip de govern nosaltres, els regidors i regidores de CiU,  hem continuat  treballant. Ens hem queixat d’allò que no ens ha semblat es correcte, com podria ser, per exemple, fer els carrers de l’Estartit en aquests moments de crisi econòmica. Ens hem queixat d’adaptar el Pla General d’Ordenació Urbana, o sigui les normes que fixen el que urbanísticament es pot fer o no, exclusivament als interessos municipals i no del municipi.
Hem fet crítica de l’increment de despesa que comporten els sous de l’equip de govern, no ens sembla ètic que després del que predicaven, tan bon punt varen poder decidir se’ls apugessin un 10%. Ens hem queixat de l’afany recaptatori de les zones blaves. Ens hem queixat del “nyap” de la Plaça dels Dolors gràcies al qual eliminen 10 llocs d’estacionament, no fent cap cas a les 463 firmes dels veïns que es van presentar a l’Ajuntament.  Ens hem queixat també de l’Espai Ter, sala “polivalent”amb un cost de més de sis milions d’euros, que malgrat aquest moment en el que  totes les administracions recomanen austeritat i contenció, aquí a Torroella s’inicia una obra  d’aquesta embargadura sense encomanar-se a ningú. I això per no parlar dels aparcaments, de l’arxiu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada